27-02-10

Uitslag indoormeeting te Gent op 27/2

[Voorlopige uitslag]

19:54 Gepost door Andy Van Coppenolle in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-02-10

VAL Jeugddag op 20 maart

VAL JEUGDDAG 2010

Op 20 maart gaan we weer met de hele club naar de Jeugddag in Gent. Daarvoor moeten we met zoveel mogelijk atleten zijn, want net als de vorige jaren gaat die dag terug één groot atletiekfeest worden.
Daarom zoek ik nog naar atleten, begeleiders en enkele medewerkers.
Wie wil deelnemen, stuurt me best een mailtje op jongkasvo@skynet.be tegen ten laatste 1 maart 2010.

Er zijn enkele verschillen met vorige jaren: er wordt aan elke deelnemer € 1 inschrijvingsgeld gevraagd, dat volledig wordt doorgestort naar SOS Kinderdorpen.
Nog een verschil is dat elke club een aantal medewerkers moet voorzien om te helpen bij de organisatie. Wie zich geroepen voelt om deze taak op zich te nemen, kan zich ook bij mij melden.

21:31 Gepost door Andy Van Coppenolle in Evenementen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-02-10

Uitslag indoormeeting te Gent op 20/2

Evenaring van het clubrecord 4x200m door de pupillen jongens (2.19.57):
Thomas De Pauw, Jonas Vandriessche, Arno Carton en Kasper Martens !

[Uitslag]

14:15 Gepost door Andy Van Coppenolle in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-02-10

Laatste loodjes van het winterseizoen

Het einde van het winterseizoen komt in zicht, maar het wordt nog een drukke maand voor Jong KASVO. Op 20 februari gaan we met de hele club naar de indoormeeting in de Topsporthal te Gent. Daar worden die dag ook de jeugdaflossingen 4x200m gelopen. We verwachten jullie massaal aan de start.

Op zondag 14 maart is er het Belgisch Kampioenschap veldlopen te Oostende. Voor de pupillen en miniemen gelden voor deze wedstrijd dezelfde regels als voor een andere cross. Zij mogen rechtstreeks naar de start gaan met hun borstnummer en een correct ingevuld crosskaartje. De benjamins lopen deze wedstrijd als een aflossing met 4 atleten. Als je hieraan wil deelnemen, laat uw trainer dat dan zo snel mogelijk weten, zodat de ploegen nog op voorhand kunnen ingeschreven worden. Het aantal ploegen moet tegen 1 maart gekend zijn.

Voor het BK veldlopen kunnen er toegangskaarten besteld worden via het secretariaat aan € 5,00. De toegangsprijs de dag zelf bedraagt € 8,00 (de toegang is gratis tot 14 jaar (°1996)). Het BK Veldlopen vindt plaats in Oostende op zondag 14 maart 2010.
Wens je toegangskaarten te bestellen, ga dan langs op het secretariaat tot en met woensdag 24 februari, of stort het verschuldigde bedrag op rekeningnummer van KASVO 390-0454857-79 met de vermelding BK Veldlopen + naam + aantal kaarten.
Kaarten die op 24 februari niet betaald zijn, worden niet besteld!

Op zaterdag 20 maart gaan we er net als de vorige jaren een JongKASVO-topdag van maken. Dan gaat in de Topsporthal in Gent de VAL-Jeugddag door. In groepjes van 4 atleten en 1 begeleider zullen jullie daar een atletiekcircuit afleggen. Buiten de verschillende proeven is er ook randanimatie voorzien. Kijk niet teveel naar het woord “proeven”, de hele dag staat sport, plezier, kameraadschap en clubgeest bovenaan. Presteren is leuk, maar die dag is het bijzaak. En dat het plezant is, dat moet je maar eens navragen aan de atleten die er vorige jaren bij waren. Laat mij zo snel mogelijk weten of je kan/wil deelnemen aan de Jeugddag, de ploegen moeten op voorhand worden ingeschreven. Als er ouders zijn die graag een groepje van 4 atleten de hele dag begeleiden, dan mogen die me dat ook al laten weten. De vorige jaren was er steeds een spandoekenwedstrijd. De club met de mooiste spandoek won een prijs. Trainster Joke zal met jullie afspreken voor het maken van de spandoek(en), er wordt alvast een sessie voorzien tijdens de training van vrijdag 5 maart.
We zoeken ook 4 medewerkers, die zullen meehelpen aan de organisatie van de Jeugddag.
Ikzelf ga die dag al zeker mee als coördinator en als fotograaf. Nieuwsgierigen kunnen in onze fotogalerij de foto's van de vorige 2 edities nog eens bekijken. (14-03-2009 en 22-03-2008)

Vergeet jullie kaarten voor het eetfestijn op 27 en 28 februari niet te bestellen, we gaan daarvoor de laatste dagen in !

21:18 Gepost door Andy Van Coppenolle in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-02-10

Uitslag cross te Lokeren op 14/2

Gladde omloop, veel sneeuw en een selectief en prachtig veldloopparcours. Tussen de sneeuwvlokken zien we de voorzitter Peter en trainer Patrick al met de clubtent.
Nu nog wachten op de moedigste KASVOotjes. Alles was aanwezig om er mooie wedstrijden te zien. Onze atleetjes werden afgeschrikt door deze winterse taferelen want de opkomst was wel laag. We verwachten dat de atleetjes massaal aanwezig zullen zijn op onze volgende wedstrijd namelijk de aflossingswedstrijd in de topsporthal te Gent op 20 februari. Een dikke proficiat aan al onze atleetjes die er waren op de veldloop van Lokeren.
Bij de Benjamins meisjes 01 liep Hannelore Willen naar een 17e plaats. Bij de benjamins jongens 02 hadden we drie moedige krijgers. Arnaud De Cremer liep naar een knappe 11e plaats, Celestin Wallaert die een trage start had genomen finishte na een mooie inhaalrace op de 16e plaats. Quinten Goethals werd 28e. Bij de Benjamins jongens 01 werd Kenny Mertens 30e. Bij de pupillen hadden we één deelnemer bij de pupillen meisjes: Sinsa Van Vooren eindigde 13e.
Toen kwamen de miniemen meisjes in actie. Bij de miniemen meisjes 98 kregen we hetzelfde resultaat als op het PK te Ninove. Sara Heyse nam bewust het initiatief vanaf de eerste ronde maar moest passen toen Lise het tempo opdreef. Had trainer Maxime niet gezegd om de eerste ronde af te wachten? Elisa De Lange liep naar plaats 22e plaats. Bij de miniemen 97 liep Nienke De Waele in één van haar beste wedstrijden naar de 12e plaats.

Verslaggever: Trainer Maxime

[Uitslag] - [Foto's]

22:46 Gepost door Andy Van Coppenolle in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-02-10

Uitslag PK cross te Ninove op 6/2

Fien DecabooterSara Heyse

Zaterdagvoormiddag werd er terug gewoontegetrouw gelopen om de provinciale titels op het selectieve maar snel veldloopparcours in het stadspark van Ninove. Op dit PK waren we met niet minder dan 37 KASVOotjes aanwezig over de categorieën van benjamins tot miniemen.
De benjamins onder de deskundige begeleiding van hun trainer Stefaan liepen toch naar prestaties die mogen gezien worden. Met als uitschieters de sterke 7e plaats van Marie Andries, Hannah Busselen werd 13e en Hannelore Willen 16e. Bij de Benjamins heren liep de tweeling Raf en Jef De Merlier knap naar een 13e en 15e plaats.
Bij de pupillen onder begeleiding van trainster Joke wou ons sprintertje Sam Verlet niet onderdoen en liep ze naar een knappe 9e plaats. Na al dat moois wou Fien Decabooter bij de pupillen 2 nog beter doen door de club een eerste podiumplaats te schenken namelijk het brons. Een serieuze opsteker voor deze talentrijke atlete na al haar gezondheidskwaaltjes.
Toen waren de miniemen aan de beurt die zeker niet konden onderdoen. Sara Heyse liep na haar ware demonstratie vorige week in de veldloop in Uitbergen nu naar een knappe zilveren medaille. De tweede podiumplaats was een feit. Bij de miniemen meisjes 2 liep Ilana Eeckhout naar een knappe 5e plaats na de TGV van Zele. De meisjes miniemen behaalden een derde plaats algemeen. Bij de miniemen heren liep Lucas Denys naar een sterke 4e plaats net achter zijn eeuwige concurrent Maarten Vandervennet van onze bevriende club Deinze. Vergeten we daarbij niet dat Lucas nog een spike in zijn kuit kreeg in het tweede wedstrijdgedeelte. Begeleidend trainer van de Miniemen Maxime zag dat de miniemen jongens 97 ook op hun niveau presteerden. Daan Lefebvre liep naar een sterke vijfde plaats en Benjamin Levieux naar een 11e plaats. In totaal werden de jongens miniemen tweede.

Verslaggever: Trainer Maxime

[Uitslag] - [Foto's]

23:01 Gepost door Andy Van Coppenolle in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-02-10

Uitslag cross te Uitbergen op 31/1

[Uitslag] - [Foto's]

10:07 Gepost door Andy Van Coppenolle in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |