18-02-10

Laatste loodjes van het winterseizoen

Het einde van het winterseizoen komt in zicht, maar het wordt nog een drukke maand voor Jong KASVO. Op 20 februari gaan we met de hele club naar de indoormeeting in de Topsporthal te Gent. Daar worden die dag ook de jeugdaflossingen 4x200m gelopen. We verwachten jullie massaal aan de start.

Op zondag 14 maart is er het Belgisch Kampioenschap veldlopen te Oostende. Voor de pupillen en miniemen gelden voor deze wedstrijd dezelfde regels als voor een andere cross. Zij mogen rechtstreeks naar de start gaan met hun borstnummer en een correct ingevuld crosskaartje. De benjamins lopen deze wedstrijd als een aflossing met 4 atleten. Als je hieraan wil deelnemen, laat uw trainer dat dan zo snel mogelijk weten, zodat de ploegen nog op voorhand kunnen ingeschreven worden. Het aantal ploegen moet tegen 1 maart gekend zijn.

Voor het BK veldlopen kunnen er toegangskaarten besteld worden via het secretariaat aan € 5,00. De toegangsprijs de dag zelf bedraagt € 8,00 (de toegang is gratis tot 14 jaar (°1996)). Het BK Veldlopen vindt plaats in Oostende op zondag 14 maart 2010.
Wens je toegangskaarten te bestellen, ga dan langs op het secretariaat tot en met woensdag 24 februari, of stort het verschuldigde bedrag op rekeningnummer van KASVO 390-0454857-79 met de vermelding BK Veldlopen + naam + aantal kaarten.
Kaarten die op 24 februari niet betaald zijn, worden niet besteld!

Op zaterdag 20 maart gaan we er net als de vorige jaren een JongKASVO-topdag van maken. Dan gaat in de Topsporthal in Gent de VAL-Jeugddag door. In groepjes van 4 atleten en 1 begeleider zullen jullie daar een atletiekcircuit afleggen. Buiten de verschillende proeven is er ook randanimatie voorzien. Kijk niet teveel naar het woord “proeven”, de hele dag staat sport, plezier, kameraadschap en clubgeest bovenaan. Presteren is leuk, maar die dag is het bijzaak. En dat het plezant is, dat moet je maar eens navragen aan de atleten die er vorige jaren bij waren. Laat mij zo snel mogelijk weten of je kan/wil deelnemen aan de Jeugddag, de ploegen moeten op voorhand worden ingeschreven. Als er ouders zijn die graag een groepje van 4 atleten de hele dag begeleiden, dan mogen die me dat ook al laten weten. De vorige jaren was er steeds een spandoekenwedstrijd. De club met de mooiste spandoek won een prijs. Trainster Joke zal met jullie afspreken voor het maken van de spandoek(en), er wordt alvast een sessie voorzien tijdens de training van vrijdag 5 maart.
We zoeken ook 4 medewerkers, die zullen meehelpen aan de organisatie van de Jeugddag.
Ikzelf ga die dag al zeker mee als coördinator en als fotograaf. Nieuwsgierigen kunnen in onze fotogalerij de foto's van de vorige 2 edities nog eens bekijken. (14-03-2009 en 22-03-2008)

Vergeet jullie kaarten voor het eetfestijn op 27 en 28 februari niet te bestellen, we gaan daarvoor de laatste dagen in !

21:18 Gepost door Andy Van Coppenolle in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.