15-02-10

Uitslag cross te Lokeren op 14/2

Gladde omloop, veel sneeuw en een selectief en prachtig veldloopparcours. Tussen de sneeuwvlokken zien we de voorzitter Peter en trainer Patrick al met de clubtent.
Nu nog wachten op de moedigste KASVOotjes. Alles was aanwezig om er mooie wedstrijden te zien. Onze atleetjes werden afgeschrikt door deze winterse taferelen want de opkomst was wel laag. We verwachten dat de atleetjes massaal aanwezig zullen zijn op onze volgende wedstrijd namelijk de aflossingswedstrijd in de topsporthal te Gent op 20 februari. Een dikke proficiat aan al onze atleetjes die er waren op de veldloop van Lokeren.
Bij de Benjamins meisjes 01 liep Hannelore Willen naar een 17e plaats. Bij de benjamins jongens 02 hadden we drie moedige krijgers. Arnaud De Cremer liep naar een knappe 11e plaats, Celestin Wallaert die een trage start had genomen finishte na een mooie inhaalrace op de 16e plaats. Quinten Goethals werd 28e. Bij de Benjamins jongens 01 werd Kenny Mertens 30e. Bij de pupillen hadden we één deelnemer bij de pupillen meisjes: Sinsa Van Vooren eindigde 13e.
Toen kwamen de miniemen meisjes in actie. Bij de miniemen meisjes 98 kregen we hetzelfde resultaat als op het PK te Ninove. Sara Heyse nam bewust het initiatief vanaf de eerste ronde maar moest passen toen Lise het tempo opdreef. Had trainer Maxime niet gezegd om de eerste ronde af te wachten? Elisa De Lange liep naar plaats 22e plaats. Bij de miniemen 97 liep Nienke De Waele in één van haar beste wedstrijden naar de 12e plaats.

Verslaggever: Trainer Maxime

[Uitslag] - [Foto's]

22:46 Gepost door Andy Van Coppenolle in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.