06-02-10

Uitslag PK cross te Ninove op 6/2

Fien DecabooterSara Heyse

Zaterdagvoormiddag werd er terug gewoontegetrouw gelopen om de provinciale titels op het selectieve maar snel veldloopparcours in het stadspark van Ninove. Op dit PK waren we met niet minder dan 37 KASVOotjes aanwezig over de categorieën van benjamins tot miniemen.
De benjamins onder de deskundige begeleiding van hun trainer Stefaan liepen toch naar prestaties die mogen gezien worden. Met als uitschieters de sterke 7e plaats van Marie Andries, Hannah Busselen werd 13e en Hannelore Willen 16e. Bij de Benjamins heren liep de tweeling Raf en Jef De Merlier knap naar een 13e en 15e plaats.
Bij de pupillen onder begeleiding van trainster Joke wou ons sprintertje Sam Verlet niet onderdoen en liep ze naar een knappe 9e plaats. Na al dat moois wou Fien Decabooter bij de pupillen 2 nog beter doen door de club een eerste podiumplaats te schenken namelijk het brons. Een serieuze opsteker voor deze talentrijke atlete na al haar gezondheidskwaaltjes.
Toen waren de miniemen aan de beurt die zeker niet konden onderdoen. Sara Heyse liep na haar ware demonstratie vorige week in de veldloop in Uitbergen nu naar een knappe zilveren medaille. De tweede podiumplaats was een feit. Bij de miniemen meisjes 2 liep Ilana Eeckhout naar een knappe 5e plaats na de TGV van Zele. De meisjes miniemen behaalden een derde plaats algemeen. Bij de miniemen heren liep Lucas Denys naar een sterke 4e plaats net achter zijn eeuwige concurrent Maarten Vandervennet van onze bevriende club Deinze. Vergeten we daarbij niet dat Lucas nog een spike in zijn kuit kreeg in het tweede wedstrijdgedeelte. Begeleidend trainer van de Miniemen Maxime zag dat de miniemen jongens 97 ook op hun niveau presteerden. Daan Lefebvre liep naar een sterke vijfde plaats en Benjamin Levieux naar een 11e plaats. In totaal werden de jongens miniemen tweede.

Verslaggever: Trainer Maxime

[Uitslag] - [Foto's]

23:01 Gepost door Andy Van Coppenolle in Uitslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.